Apartment for rent: no longer available Kloosterwandstraat in Roermond

  • 85 m2
  • 3 rooms
  • 25 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Roermond. You can contact the advertiser if you have any questions.

In het centrum van Roermond, op de hoek van de St. Christoffelstraat en de Kloosterwandstraat, is gelegen het appartementencomplex "Oorterhof". Het complex is uitstekend gesitueerd, tegenover Theaterhotel "De Oranjerie" nabij alle winkels welke het gezellige stadscentrum van Roermond rijk is. Op nog geen 2 minuten lopen bereikt u al gezellige Stationsplein met tal van horecagelegenheden en uiteraard Centraal Station Roermond. Een uitstekende woonlocatie midden in het centrum van Roermond voor zowel jong als oud!

Het complex telt twee ingangen; één op de Kloosterwandstraat en één op de St. Christoffelstraat. Hier bevinden zich in iedere entree de bellentableaus alsmede de postbussen. Het complex maakt gebruik van een lift. Bovendien beschikt iedere bewoners over een eigen afsluitbare berging in het souterrain, en is er een gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.

Indeling:

Via de hal vanuit de galerijzijde bereikt u de royale woonkamer met half open keuken (ca. 40m²) met balkon. De keukenopstelling is voorzien van een inbouwoven, elektrische kookplaat en afzuigkap.
Op de tweede woonlaag treft men de 2 slaapkamers van respectievelijk 20 m2 en 9 m2. en de badkamer met douche en wastafel en de aansluiting voor de wasmachine aan.

Huurgegevens:
* Huurprijs: € 775,- per maand
* Servicekosten: € 50,- per maand (incl. waterverbruik)
* Voorschot stookkosten € 80,-
* Huurtermijn bedraagt minimaal 24 maanden
* Niet geschikt voor studenten en huurders onder de 25 jaar
* Huurtoeslag NIET mogelijk

Read more with an subscription!

General information

City Roermond
District/Neighbourhood: Binnenstad
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map