Apartment for rent: Begijnhofstraat in Roermond

  • 68 m2
  • 2 rooms
  • 16 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Roermond. You can contact the advertiser if you have any questions.

Vanaf 1 maart is dit appartement (3 jaar oud) gelegen aan de Begijnhofstraat beschikbaar. Het bevindt zich in het prachtige Rijks monumentale pand (b.j. 1908) waar het voormalige belasting- en kadasterkantoor waren gevestigd. Het pand is gelegen op loopafstand van alle mogelijke voorzieningen zoals bijvoorbeeld winkelcentra, diverse scholen, NS-Station, Theaterhotel, Designer Outlet, enz.
De huurprijs voor het appartement bedraagt € 990,- per maand (excl. G/W/L). GEEN SERVICE KOSTEN. Indien nodig kan er een parkeerplaats gehuurd worden op een afgesloten terrein voor € 70,- per maand. (Het is niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente).
De inkomenseis is als volgt: uw bruto inkomen dient minimaal € 3465,- per maand te zijn. (3,5 keer de maandhuur) 2de salaris wordt telt voor 50% mee.

Begane grond:
De gezamenlijke entree heeft een zeer statige gang met een doorloop naar het achtergelegen terrein met een gemeenschappelijke fietsenstalling. De voordeur van het pand wordt bediend door middel van een intercomsysteem met video. In deze hal bevindt zich de trapopgang naar het appartement. Er is geen lift aanwezig.

Tweede verdieping:
Bij binnenkomst valt direct op hoe ruim dit appartement is. Op de vloer ligt hoogwaardig PVC met houtlook dat doorloopt door het gehele appartement. De wanden zijn netjes gestuct en gelatext. Je hoeft dus alleen nog maar je meubels erin te zetten.
De woonkamer met open keuken (41m2) kenmerkt zich door de hoge plafonds en oude houten spanten. De woonkamer is groot genoeg om een gezellig zitgedeelte en ruim eetgedeelte te maken.
De keuken is van alle gemakken voorzien, combi oven/magnetron, koel vriescombinatie, inductie kookplaat, afzuigkap en een vaatwasser.
Het appartement beschikt over één grote slaapkamer (12,6m2). Zoals aangegeven, is deze voorzien van een PVC vloer met houtlook en zijn de muren gestuct en gelatext. Ook hier weer hoge plafonds en oude houten spanten. De slaapkamer is voorzien van een elektrisch bedienbaar dakraam met verduisterd rolgordijn.
Vanuit de hal zijn de meterkast, een badkamer (5,8m2) en een separate toiletruimte bereikbaar. De badkamer is betegeld en voorzien van een regendouche en een wastafelmeubel met spiegel. Op de badkamer bevinden zich ook alle aansluitingen voor het witgoed.
Via een vlizotrap in de hal is ook een bergzolder (12,7m2) bereikbaar, hier hangt de CV combiketel (Nefit, eigendom 2020)

ALGEMEEN
- Beschikbaar 1 maart
- 2x huur als waarborgsom
- Geen huisdieren toegestaan
- Inkomenseis 3,5x de huur als bruto maandinkomen
- Huurperiode voor duur van 2 jaar of langer
- Inschrijven verplicht

Read more with an package!

General information

City Roermond
District/Neighbourhood: Binnenstad
Register municipality: Yes
Status: Decorated
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Private living room
Waste surcharge
No balcony
Smoking inside
Fire extinguisher
Private parking space
Private dryer
Shared bicycle storage
Free parking
Pets allowed
Housing benefits
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Cleaning service
Terrace
Garden
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine
Water board taxes
Show on map