Apartment for rent: no longer available Joep Nicolasstraat in Roermond

  • 85 m2
  • 3 rooms
  • 16 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Roermond. You can contact the advertiser if you have any questions.

Het complex "Herenhof" is gelegen midden in het centrum van Roermond, direct aan het Kloosterwandplein. Het complex is zodoende uitstekend gesitueerd, te midden van alle voorzieningen welke het gezellige centrum van Roermond rijk is. Op steenworp afstand bevindt zich het centraal station Roermond en uiteraard het gezellige stationsplein met zijn diverse horecagelegenheden.

Het appartementencomplex "Herenhof" telt in totaliteit 41 royale appartementen. Via de centrale entree aan de Joep Nicolasstraat, alwaar zich de bellentableaus, postkasten en liftopgang bevindt, komt u op de galerijen. Iedere bewoner heeft een eigen, afsluitbare berging in het souterrain. Hier bevindt zich eveneens een gezamenlijke fietsenstalling.

Begane grond/centrale entree:
Centrale entree met intercominstallatie en brievenbussen. Centraal gelegen lift- en trappenhuis.

De indeling is als volgt:

Eerste woonlaag, gelegen op de eerste verdieping:
U treedt de woning binnen in de hal, vanwaar u toegang heeft tot het toilet, de woonkamer en eveneens trapopgang naar de bovenverdieping. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer (ca. 30m²) met aangrenzend de half-open keuken. De woonkamer geniet van veel lichtinval door de grote raampartij aan de voorzijde. Het appartement is uitgevoerd met een nette keukenopstelling, zonder verdere apparatuur (m.u.v. afzuigkap).

Tweede woonlaag, gelegen op de tweede verdieping :
Via de trapopgang komt u uit op de overloop. De badkamer is voorzien van een ligbad, vaste wastafel, tweede toilet en wasmachine aansluiting. Het appartement beschikt over twee slaapkamers met respectievelijke oppervlakten van 20m² en 10m². De grote slaapkamer is voorzien van een kleine bergkast en biedt aan de voorzijde eveneens toegang tot het balkon.

LET OP; het betreffen impressie foto's van een soortgelijk appartement. Vloeren worden ter overname aangeboden.

Huurgegevens:
* Huurprijs: €762,00 per maand;
* Servicekosten: €50,00 per maand (incl. waterverbruik);
* Huurtermijn bedraagt minimaal 12 maanden

Read more with an package!

General information

City Roermond
District/Neighbourhood: Binnenstad
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map