Apartment for rent: no longer available Kloosterwandstraat in Roermond

  • 75 m2
  • 3 rooms
  • 27 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Roermond. You can contact the advertiser if you have any questions.

In het centrum van Roermond, op de hoek van de St. Christoffelstraat en de Kloosterwandstraat, is gelegen het appartementencomplex "Oorterhof". Het complex is uitstekend gesitueerd, tegenover Theaterhotel "De Oranjerie" nabij alle winkels welke het gezellige stadscentrum van Roermond rijk is. Op nog geen 2 minuten lopen bereikt u al gezellige Stationsplein met tal van horecagelegenheden en uiteraard Centraal Station Roermond. Een uitstekende woonlocatie midden in het centrum van Roermond voor zowel jong als oud!

Het complex telt twee ingangen; één op de Kloosterwandstraat en één op de St. Christoffelstraat. Hier bevinden zich in iedere entree de bellentableaus alsmede de postbussen. Het complex maakt gebruik van een lift. Bovendien beschikt iedere bewoners over een eigen afsluitbare berging in het souterrain, en is er een gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.

De indeling is als volgt:

Entree/hal met toegang naar de woonkamer. De woning is voorzien van een ruime woonkamer met tevens toegang tot het balkon. Aangrenzend is de keuken in hoekopstelling gesitueerd. Vanuit de woonkamer is een tussen-halletje bereikbaar alwaar zich het toilet, een praktische bergruimte bevindt en eveneens de badkamer en de 2 slaapkamers te bereiken zijn.

* Kale huurprijs: € 685,00
* Voorschot servicekosten: € 50,00 (inclusief waterverbruik) per maand
* Voorschot stookkosten: € 70,00 per maand
* Waarborgsom: één maand huur, inclusief stook- en servicekosten
* Huurtermijn bedraagt minimaal 24 maanden
* Niet geschikt voor studenten of woningdelers en huurders onder de 25 jaar

Huurtoeslag is mogelijk.

Read more with an subscription!

General information

City Roermond
District/Neighbourhood: Binnenstad
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map