Apartment for rent: Joep Nicolasstraat in Roermond

  • 58 m2
  • 2 rooms
  • 26 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Roermond. You can contact the advertiser if you have any questions.

Het complex "Herenhof" is gelegen midden in het centrum van Roermond, direct aan het Kloosterwandplein. Het complex is zodoende uitstekend gesitueerd, te midden van alle voorzieningen welke het gezellige centrum van Roermond rijk is. Op steenworp afstand bevindt zich het centraal station Roermond en uiteraard het gezellige stationsplein met zijn diverse horecagelegenheden.

Het appartementencomplex "Herenhof" telt in totaliteit 41 royale appartementen. Via de centrale entree aan de Joep Nicolasstraat, alwaar zich de bellentableaus, postkasten en liftopgang bevindt, komt u op de galerijen. Iedere bewoner heeft een eigen, afsluitbare berging in het souterrain. Hier bevindt zich eveneens een gezamenlijke fietsenstalling.

Begane grond/centrale entree:
Centrale entree met intercominstallatie en brievenbussen. Centraal gelegen lift- en trappenhuis.

De indeling is als volgt:

1ste verdieping:
U treedt de woning binnen in de hal, vanwaar u toegang heeft tot de woonkamer. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer (ca. 25 m²) met aangrenzend de half-open keuken in hoekopstelling. Het ruime keukenblok is uitsluitend voorzien van een afzuigkap. De woonkamer geniet van veel lichtinval door de grote raampartij aan de voorzijde.
Vanuit de woonkamer is er eveneens nog een halletje met toegang tot het separaat toilet, cv hok en de badkamer welke is voorzien van ligbad, aansluiting wasmachine en wastafel.
De ruime slaapkamer met balkon is uitsluitend bereikbaar via de badkamer, daar er een muur is geplaatst tussen de woonkamer en de slaapkamer.
In het souterrain beschikt men nog over een privé berging.

Bijzonderheden:
* appartement word op dit moment nog voorzien van een nieuwe badkamer met inloopdouche en vernieuwd separaat toilet (impressie foto's).

Huurgegevens:
* Huurprijs: € 780,00 per maand
* Servicekosten: € 50,00 per maand (incl. waterverbruik);
* Waarborgsom € 1560,-
* Huurtermijn bedraagt minimaal 24 maanden
* Niet geschikt voor studenten of woningdelers en huurders onder de 25 jaar

Read more with an subscription!

General information

City Roermond
District/Neighbourhood: Binnenstad
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map