Appartement huren: niet meer beschikbaar Joep Nicolasstraat in Roermond

  • 58 m2
  • 2 kamers
  • 24 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Roermond. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Het complex "Herenhof" is gelegen midden in het centrum van Roermond, direct aan het Kloosterwandplein. Het complex is zodoende uitstekend gesitueerd, te midden van alle voorzieningen welke het gezellige centrum van Roermond rijk is. Op steenworp afstand bevindt zich het centraal station Roermond en uiteraard het gezellige stationsplein met zijn diverse horecagelegenheden.

Het appartementencomplex "Herenhof" telt in totaliteit 41 royale appartementen. Via de centrale entree aan de Joep Nicolasstraat, alwaar zich de bellentableaus, postkasten en liftopgang bevindt, komt u op de galerijen. Iedere bewoner heeft een eigen, afsluitbare berging in het souterrain. Hier bevindt zich eveneens een gezamenlijke fietsenstalling.

Begane grond/centrale entree:
Centrale entree met intercominstallatie en brievenbussen. Centraal gelegen lift- en trappenhuis.

De indeling is als volgt:

1ste verdieping:
U treedt de woning binnen in de hal, vanwaar u toegang heeft tot de woonkamer. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer (ca. 25 m²) met aangrenzend de half-open keuken in hoekopstelling. Het ruime keukenblok is uitsluitend voorzien van een afzuigkap. De woonkamer geniet van veel lichtinval door de grote raampartij aan de voorzijde.
Vanuit de woonkamer is er eveneens nog een halletje met toegang tot het separaat toilet, cv hok en de badkamer welke is voorzien van douche, aansluiting wasmachine en wastafel.
De ruime slaapkamer met balkon is uitsluitend bereikbaar via de badkamer, daar er een muur is geplaatst tussen de woonkamer en de slaapkamer.
In het souterrain beschikt men nog over een privé berging.

Huurgegevens:
* Huurprijs: € 780,00 per maand
* Servicekosten: € 50,00 per maand (incl. waterverbruik);
* Waarborgsom € 1560,-
* Huurtermijn bedraagt minimaal 24 maanden
* Niet geschikt voor studenten of woningdelers en huurders onder de 25 jaar

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Roermond
Wijk/buurt: Binnenstad
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart