Apartment for rent: no longer available Daalakkerweg in Roermond

  • 125 m2
  • 4 rooms
  • 24 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Roermond. You can contact the advertiser if you have any questions.

Ruim half vrijstaand woonhuis in de geliefde woonwijk Leeuwen in Roermond. De woning is volledig voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas en rolluiken. De woning is gelegen op loopafstand van een basisschool en het buitengebied. De binnenstad van Roermond is gelegen op fietsafstand en er is een perfecte aansluiting door nabij gelegen snelwegen naar Venlo, Eindhoven, Maastricht en Duitsland.

Indeling:
Begane grond: Hal/entree, meterkast, opgang naar de 1e verdieping en toegang tot de kelderberging. Gesloten keuken voorzien van; gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Vanuit de keuken is eveneens de tuin te betreden met ruime veranda. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en een open haard (niet in gebruik).
1e verdieping: Via de overloop is er hier toegang tot de eenvoudige badkamer welke de beschikking heeft over een ligbad, wastafel en toilet. Verder bevinden zich hier 3 slaapkamers (11m2 / 10m2 / 18m2) welke zijn voorzien van een vinyl vloer.
2e verdieping: Via een vlizotrap is de bergzolder toegankelijk.

Exterieur: De woning is voorzien van een oprit, een achterom met veranda met veel privacy. Tevens heeft u hier de beschikking over een carport en een garage met elektrisch bedienbare rolpoort.

Bijzonderheden:
- De woning is te huur voor maximaal 24 maanden.
- De woning verkeerd in een eenvoudige staat van oplevering.

Huurgegevens:
- De huurprijs excl. G/W/E bedraagt € 1100,-
- De waarborgsom bedraagt € 1100,-

Read more with an subscription!

General information

City Roermond
District/Neighbourhood: Leeuwen
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map