Berekent AppartementRoermond makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding AppartementRoermond is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Appartementaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. AppartementRoermond bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Appartementaanbieders in Roermond vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Appartement in Roermond. Een Appartementaanbieder kan gratis een Appartement plaatsen in Roermond. Huurders kunnen ook gratis een Appartementoproep plaatsen in Roermond, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Appartement in Roermond, huurders kunnen ook reageren op Appartementen in Roermond. Op www.appartementroermond.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op AppartementRoermond of te reageren op een advertentie van een Appartement in Roermond.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Appartement kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Roermond, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Roermond kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Appartementaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

AppartementRoermond raadt je aan om vooraf te vragen aan de Appartementaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je het Appartement afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

Alle veelgestelde vragen