Appartement huren: niet meer beschikbaar Kloosterwandstraat in Roermond

  • 80 m2
  • 3 kamers
  • 24 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Roermond. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

In het centrum van Roermond, op de hoek van de St. Christoffelstraat en de Kloosterwandstraat, is gelegen het appartementencomplex "Oorterhof". Het complex is uitstekend gesitueerd, tegenover Theaterhotel "De Oranjerie" nabij alle winkels welke het gezellige stadscentrum van Roermond rijk is. Op nog geen 2 minuten lopen bereikt u al gezellige Stationsplein met tal van horecagelegenheden en uiteraard Centraal Station Roermond. Een uitstekende woonlocatie midden in het centrum van Roermond voor zowel jong als oud!

Het complex telt twee ingangen; één op de Kloosterwandstraat en één op de St. Christoffelstraat. Hier bevinden zich in iedere entree de bellentableaus alsmede de postbussen. Het complex maakt gebruik van een lift. Bovendien beschikt iedere bewoners over een eigen afsluitbare berging in het souterrain, en is er een gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.

De indeling is als volgt:

Entree/hal met toegang tot de ruime woonkamer met open keuken van waaruit toegang tot het balkon. De bruine keuken is in hoekopstelling gesitueerd en voorzien van 4 pits fornuis, afzuigkap en oven. Vanuit een tussen halletje is nog het separate toilet en dee trap berging te bereiken.
Op de tweede woonlaag treft men de 2 Slaapkamers van respectievelijk 14m2 en 10 m2. Badkamer met ligbad en wastafel en de aansluiting voor de wasmachine.

Huurgegevens:
* Huurprijs: € 725,- per maand
* Servicekosten: € 50,- per maand (incl. waterverbruik)
* Voorschot stookkosten € 60,-
* Huurtermijn bedraagt minimaal 24 maanden
* Niet geschikt voor studenten en huurders onder de 25 jaar
* Huurtoeslag NIET mogelijk

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Roermond
Wijk/buurt: Binnenstad
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart