Appartement huren: niet meer beschikbaar Kloosterwandstraat in Roermond

  • 79 m2
  • 3 kamers
  • 16 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Roermond. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

In het centrum van Roermond, op de hoek van de St. Christoffelstraat en de Kloosterwandstraat, is gelegen het appartementencomplex "Oorterhof". Het complex is uitstekend gesitueerd, tegenover Theaterhotel "De Oranjerie" nabij alle winkels welke het gezellige stadscentrum van Roermond rijk is. Op nog geen 2 minuten lopen bereikt u al gezellige Stationsplein met tal van horecagelegenheden en uiteraard Centraal Station Roermond. Een uitstekende woonlocatie midden in het centrum van Roermond voor zowel jong als oud!

Het complex telt twee ingangen; één op de Kloosterwandstraat en één op de St. Christoffelstraat. Hier bevinden zich in iedere entree de bellentableaus alsmede de postbussen. Het complex maakt gebruik van een lift. Bovendien beschikt iedere bewoners over een eigen afsluitbare berging in het souterrain, en is er een gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.

De indeling is als volgt:

Eerste verdieping:

Entree/hal met toegang naar alle vertrekken. Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer met tevens toegang tot de loggia. Aangrenzend is de keuken in hoekopstelling gesitueerd welke is voorzien van een oven, 4 pits fornuis en afzuigkap. De badkamer is voorzien van een ligbad en wastafel, separaat toilet, berging met wasmachine aansluiting en 2 slaapkamers van respectievelijk 11m2 en 10m2.

Kale huurprijs: €698,00
Voorschot servicekosten: €50,00 (inclusief waterverbruik) per maand;
Voorschot stookkosten: €70,00 per maand;
* Waarborgsom € 818,-
* Huurtermijn bedraagt minimaal 24 maanden
* Niet geschikt voor studenten of woningdelers
* De huurtermijn is minimaal 24 maanden

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Roermond
Wijk/buurt: Binnenstad
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart