Appartement huren: niet meer beschikbaar Sint Christoffelstraat in Roermond

  • 72 m2
  • 2 kamers
  • 16 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Roermond. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

In het centrum van Roermond, op de hoek van de St. Christoffelstraat en de Kloosterwandstraat, is gelegen het appartementencomplex "Oorterhof". Het complex is uitstekend gesitueerd, tegenover Theaterhotel "De Oranjerie" nabij alle winkels welke het gezellige stadscentrum van Roermond rijk is. Op nog geen 2 minuten lopen bereikt u al gezellige Stationsplein met tal van horecagelegenheden en uiteraard Centraal Station Roermond. Een uitstekende woonlocatie midden in het centrum van Roermond voor zowel jong als oud!

Het complex telt twee ingangen; één op de Kloosterwandstraat en één op de St. Christoffelstraat. Hier bevinden zich in iedere entree de bellentableaus alsmede de postbussen. Het complex maakt gebruik van een lift. Bovendien beschikt iedere bewoner over een eigen afsluitbare berging in het souterrain, en is er een gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.

De indeling van St. Christoffelstraat is als volgt:

Derde verdieping:
Bij binnenkomst is aan de linkerhand de entree naar een kamer, die in te richten is als tweede slaapkamer, eetkamer of werkkamer. Gaat u rechtdoor in de hal, dan komt u in de ruime woonkamer met open keuken in hoekopstelling welke is voorzien van een oven, 4 pits fornuis en afzuigkap. Vanuit de woonkamer heb je eveneens toegang tot de loggia van ca 3 m2.
Vanuit de hal heb je verder nog toegang tot de badkamer met bad en wastafel, separaat toilet, berging met wasmachine aansluiting en de slaapkamer van ca 12 m2.

Huurgegevens:
* Huurprijs: € 686,00 per maand;
* Servicekosten: € 50,00 per maand (incl. waterverbruik);
* Voorschot stookkosten: € 45,00 per maand;
* Waarborgsom: één maand huur, inclusief servicekosten.
* Huurtermijn bedraagt minimaal 24 maanden
* Niet geschikt voor studenten en huurders onder de 25 jaar

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Roermond
Wijk/buurt: Binnenstad
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart